Traxectoria

O Refugio abriu as súas portas en 2002 como un negocio familiar, coas riendas da cociña a cargo de Carlos e Silvia. Ambos, con ampla experiencia como camareros, recibiron a oferta de xestionar este local e non dubidaron en aceptar. Despois de traballar cos seus antigos xefes, decidiron instalarse en Xove, un lugar que xa coñecían ben, xa que Carlos provén de O Vicedo e Silvia de Ferreira.

O restaurante, que ofrece menús do día e racións, combina a calidade dos produtos locais cun trato cercano e familiar. Carlos e Silvia están comprometidos co comercio local, pois teñen a convicción de que a xente debe apoiar o que teñen cerca, destacando a ampla variedade e calidade dos produtos da zona. A súa filosofía é que un comercio forte beneficia a toda a comunidade

Para O Refugio, a clave do éxito é a unión entre os negocios locais e a calidade dos servizos, ademais de ofrecer aos seus clientes unha experiencia agradable e auténtica. A súa proposta culinaria é un reflexo do compromiso cos veciños e o desenvolvemento do comercio local.