FORMACIÓN HOSTALARÍA


Inscrición no seguinte enlace: https://goo.gl/forms/xS8MulQpJ6hPQwOE3

CURSOS:

Curso: AS MASAS NAS MESAS. UN PAN PARA CADA PRATO.
Duración: 3 horas
Capacidade: 20pax
Data: 26 de novembroHorario: de 17.00h a 20.00h
Imparte: Waldo Jose González Redondo – Panadería Rubal (Mondoñedo)
Lugar de celebración: Restaurante O Asador del Alba. Calle Cruz do Lobo, 4 (San Cosme) Barreiros.

Curso: COCIÑA DE TRADICIÓN CON TÉCNICAS ACTUAIS.
Duración: 3 horas
Capacidade: 20 pax
Data: 27 de novembro
Horario: de 17.00h a 20.00h
Imparte: David Rodriguez Moledo – Restaurante A Mirandilla de Rinlo (Ribadeo).
Lugar de celebración: Restaurante O Asador del Alba. Calle Cruz do Lobo, 4 (San Cosme) Barreiros.

Curso: TÉCNICAS DE COCIÑADO AO BALEIRO E CONSERVACIÓN.
Duración: 3 horas
Capacidade: 20 pax
Data: 3 de decembro
Horario: de 17.00h a 20.00h
Imparte: Jesus Villarino Gavin – Restaurante O Asador del Alba (Barreiros).
Lugar de celebración: Restaurante O Asador del Alba. Calle Cruz do Lobo, 4 (San Cosme) Barreiros.

Curso: FONDOS, CALDOS E SALSAS.
Duración: 3 horas
Capacidade: 20 pax
Data: 4 de decembro
Horario: de 17.00h a 20.00h
Imparte: Bruno Pena Arnaú – A Horta Da Paula (Mondoñedo).
Lugar de celebración: Restaurante O Asador del Alba. Calle Cruz do Lobo, 4 (San Cosme) Barreiros.

Curso: ALGAS E PLANTAS MARIÑAS.
Duración: 3 horas
Capacidade: 20 pax
Data: 10 de decembro
Horario: de 17.00h a 20.00h
Imparte: Alejandro Arca Uria – Arume Gastrobar (Viveiro)
Lugar de celebración: Restaurante O Asador del Alba. Calle Cruz do Lobo, 4 (San Cosme) Barreiros.

Curso: PEIXES E MARISCOS.
Duración: 3 horas
Capacidade: 20 pax
Data: 11 de decembro
Horario: de 17.00h a 20.00h
Imparte: Michel Cociña –Casa Miranda (Burela).
Lugar de celebración: Restaurante O Asador del Alba. Calle Cruz do Lobo, 4 (San Cosme) Barreiros.

Print Friendly, PDF & Email